Osnovni podatki

Alnatura Produktions- und Handels GmbH
Mahatma-Gandhi-Straße 7
D-64295 Darmstadt

Pravni zastopnik: direktor Prof. Dr. Götz E. Rehn, Alexander Hüge, Rüdiger Kasch, Lucas Rehn, Petra Schäfer, Jessica Schwarz
Tel.: +49 (0)6151/356-6000, Faks: +49 (0)6151/356-8688

Podjetje je vpisano v register gospodarskih družb na občinskem sodišču Amtsgerichts Darmstadt pod številko HRB 4407.

Identifikacijska številka za DDV: DE 111615161.
Kontrolira: DE-ÖKO-001.

Uredništvo: Daniel Nedelka, Sibylle Väth-Linder, Alexander Weimer
E-pošta: info@alnatura.de

Odgovorna oseba v skladu s § 55. odstavkom II RStV:
Petra Schäfer
Mahatma-Gandhi-Straße 7
D-64295 Darmstadt

Avtorske pravice/zavrnitev odgovornosti

Podjetje Alnatura Produktions- und Handels GmbH ne prevzema nobene odgovornosti za aktualnost, pravilnost, popolnost ali kakovost posredovanih informacij. Odškodninski zahtevki proti podjetju Alnatura Produktions- und Handels GmbH, ki se nanašajo na materialno ali nematerialno škodo zaradi uporabe ali neuporabe predstavljenih informacij ali zaradi uporabe neustreznih in nepopolnih informacij, so načeloma izključeni, v kolikor ni podjetju Alnatura Produktions- und Handels GmbH dokazana namerna krivda ali krivda iz hude malomarnosti.

Alnatura ne prevzema nobene odgovornosti za povezave do zunanjih spletnih mest ("povezave"). Ta mesta ne odražajo stališča podjetja Alnatura Produktions- und Handels GmbH, temveč so namenjena le obveščanju in prikazu povezav.

Podatki o slikah

Za fotografije brez podatkov o slikah praviloma vse avtorske pravice pripadajo podjetju Alnatura.

Cene

Vse cene so v EUR in že vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do napak in tiskarskih napak. Prodajamo le v količinah, ki so običajne za gospodinjstva, in do izteka zalog. Cene veljajo le na trgu Alnatura Super Natur Märkten.